Extra laptop mogelijk i.v.m. Corona

Deel via:

Facebook

Twitter

Een laptop van Leergeld voor kinderen met online onderwijs

De scholen zijn dicht en kinderen krijgen zo veel mogelijk online onderwijs. Gezinnen met een laag inkomen kunnen via Stichting Leergeld Deventer een laptop aanvragen. Veel gezinnen hebben dat in de afgelopen jaren gedaan. In veel gezinnen is er echter slechts één laptop en dat is op dit moment niet genoeg als er meer kinderen zijn. Daarom biedt Stichting Leergeld nu de mogelijkheid om een extra laptop aan te vragen. 

Dat kan uitsluitend door dit contactformulier in te vullen. Let goed op dat u bij het onderwerp Extra laptop Corona invult.

Henk Groothuis van Stichting Leergeld: “Op deze manier proberen we de kinderen te helpen. De gezinnen krijgen de laptop via PostNL thuisbezorgd. Dit doen we ook om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. De uitlevering kan helaas even duren. In deze bijzondere tijden werken dingen moeizamer dan we gewend zijn. Bij een eventuele totale ‘lockdown’ zal de akte niet uitvoerbaar zijn. Maar als stichting doen we ons uiterste best om alles te regelen”.