Meedoen is vanzelfsprekend!

Elk kind moet mee kunnen doen met leeftijdgenoten. Ongeacht de financiële thuissituatie.

Wat doen we?

Wat doen we?

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Lees verder
Voor wie is het?

Voor wie is het?

Leergeld biedt kansen aan ouders om kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar om te kunnen laten deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Lees verder

Welke hulp kunt u aanvragen voor uw kind?

Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Leergeld wil kinderen, naar eigen keuze, mee laten doen op vier verschillende gebieden: 'Sport', 'Cultuur, Dans & Muziek', 'Onderwijs' en 'Computer & Internet'.

Leergeld aanvragen?

Aanvragen duurt niet langer dan een halve minuut. We hebben maar een beetje informatie nodig en behandelen eigenlijk alles tijdens het huisbezoek. Wel zo makkelijk.Direct aanvragen

Meer weten over hoe het werkt?


Hoe werkt het?