Winteractie: gratis zwemmen, schaatsen of naar de film

Deel via:

Facebook

Twitter

Inwoners met een laag inkomen, kunnen deze winter gebruik maken van gratis toegangskaartjes voor het zwembad, de ijsbaan of de bioscoop. De winteractie is bestemd voor inwoners met een inkomen tot ongeveer 1.618 euro (mensen die alleen wonen) of 2.311 euro (samenwonenden). De gratis toegangskaartjes kunnen van 20 november tot en met 6 december worden opgehaald op het stadhuis of bij Rechtop. Daarvoor zijn speciale openingstijden geregeld (klik hier voor de openingstijden).

Leuk verzetje in de winter

“December is vaak een dure maand. Mensen die minder te besteden hebben, voelen dan extra als zij bijvoorbeeld een leuk verzetje voor henzelf of hun kinderen niet kunnen betalen”, zegt wethouder Rob de Geest (Werk en Inkomen). “Met deze actie kunnen inwoners met een laag inkomen in deze periode toch iets gezelligs en sportiefs doen.” 

De Scheg en Mimik

Kaartjes voor het zwemmen en schaatsen (inclusief schaatshuur) zijn geldig bij De Scheg. Met een kaartje voor de film kunnen mensen terecht bij Mimik. Bij elk toegangskaartje hoort ook een gratis consumptie. 


Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.